Asiakaspalvelu

010 7551 560

UutisarkistoSairastapauksen johdosta perjantain 22.3. jäteastiatyhjennyksiä joudutaan reitittämään uudelleen. Tyhjennyksiä joudutaan siirtämään viikonlopulle sekä pienastioiden että etukonttien osalta.

Pahoittelemme tyhjennysten siirtymisestä aiheutuvaa haittaa.

Teknisten ongelmien takia olemme poistaneet nettisivujemme tyhjennystilauslomakkeen toistaiseksi käytöstä.

Tyhjennytilaukset voi tehdä puhelimitse asiakaspalvelustamme 010 7551 560 arkisin 6.30-20.00 tai sähköpostitse asiakaspalvelu ( @ ) ekopartnerit.fi.

Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa!

Ekopartnereiden nettisivut ovat kokonaisuudistuksen alla. Uudistuksen myötä nettisivujemme ulkonäkö saa uuden ilmeen sekä sisältö päivitetään.

Uudistuksen aikana vanhojen sivujen sisällössä voi olla puutteita.

Lisätietoa palveluistamme asiakaspalvelustamme puh. 010 7551 560

Avoinna olleeseen tuotantopäällikön tehtävään tuli lähes 80 hakemusta.

Tehtävään valittu henkilö aloittaa syyskuun alussa.

Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta tehtävää kohtaan.

Sunnuntaiaamulla 15.7.2018 n. klo 9.00 Ekopartnereiden Topilan kentällä on havaittu esikäsitellyssä rejektikasassa kytöpalo. Palon alku havaittiin Ekopartnereiden oman palovahdin toimesta eikä kyteminen päässyt leviämään. Palokunta kävi paikalla kastelemassa aumattua jätettä.

Ekopartnereilla on järjestettynä aukioloaikojen ulkopuolella palovahti.

Vastaanottotoiminnot ovat avoinna normaalisti.

 

Lisätietoa:Kalle Mäki, Ekopartnerit Turku Oy:n toimitusjohtaja puh....

Ekopartnerit Turku Oy:n toimipisteessä Ravurinkatu 40 on syttynyt tulipalo 30.4.2018 sulkemisajan jälkeen. Palon eteneminen on saatu katkaistua nopeasti. Tulipalo on saatu sammutettua ja tilanne on hallinnassa. Jälkisammutustöitä ja vartiointia jatketaan tarpeen mukaan.

Lisätietoa toimitusjohtaja Kalle Mäki 010 7551 564.

Etsimme toimintamme vahvistukseksi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan operatiivisen toiminnan ohjaamisesta ja suunnittelusta toimipisteissämme Turun talousalueella. Ekopartnerit Turku Oy on Fortum Waste Solutions Oy:n ja Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n omistama Turun talousalueella toimiva ympäristönhuoltoalan yritys. Yrityksemme tarjoaa asiakaslähtöisiä järjestelmäratkaisuja alueen elinkeinoelämälle. Henkilöstömäärä on 14 ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli 10,4 milj. €.

...

Ekopartnerit Turku Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Juha Hämäläinen siirtyy 1.3.2018 alkaen täysipainoisesti Fortum Waste Solutions Oy:n Product Line Managerin tehtäviin.

Ekopartnerit Turku Oy:n käsittely- ja logistiikkapäällikkö Kalle Mäki on valittu yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.3.2018 alkaen.

Lisätietoja antaa Kalle Mäki, puh. 010 7551 564, kalle.maki(@)ekopartnerit.fi

Vastaanottopisteemme ovat suljettuina 2.2.2018 koko päivän poliittisen mielenilmauksen takia.

Poikkeuksellinen aukioloaika koskee sekä Metsä-Topilan (Ravurinkatu 40, Turku) että Eko-Topilan (Pitkäsaarenkatu 8, Turku) toimintoja.

Torstaina 1.2. ja maanantaina 5.2. toimipisteemme palvelevat normaalisti.

Korotamme vastaanottohintojamme 1.11.2017 alkaen alla mainituista syistä johtuen.

Aikaisemmin positiivisen arvon omaavan kierrätyspolttoaineen (REF) hinta on muuttunut kyseistä polttoainetta hyödyntävissä laitoksissa voimakkaasti negatiiviseksi.

Jätevoimaloissa hyödynnettävän polttokelpoisen jätteen ja energiana hyödyntämiskelvottoman materiaalin vastaanottohinnat ovat nousseet. Hintakehitys näkyy jätteenkäsittelyn kustannusten nousuna kautta koko käsittelyketjun.

...

Sivut