Asiakaspalvelu

010 7551 560

Uutisarkisto

Sunnuntaiaamulla 15.7.2018 n. klo 9.00 Ekopartnereiden Topilan kentällä on havaittu esikäsitellyssä rejektikasassa kytöpalo. Palon alku havaittiin Ekopartnereiden oman palovahdin toimesta eikä kyteminen päässyt leviämään. Palokunta kävi paikalla kastelemassa aumattua jätettä.

Ekopartnereilla on järjestettynä aukioloaikojen ulkopuolella palovahti.

Vastaanottotoiminnot ovat avoinna normaalisti.

 

Lisätietoa:Kalle Mäki, Ekopartnerit Turku Oy:n toimitusjohtaja puh....

Ekopartnerit Turku Oy:n toimipisteessä Ravurinkatu 40 on syttynyt tulipalo 30.4.2018 sulkemisajan jälkeen. Palon eteneminen on saatu katkaistua nopeasti. Tulipalo on saatu sammutettua ja tilanne on hallinnassa. Jälkisammutustöitä ja vartiointia jatketaan tarpeen mukaan.

Lisätietoa toimitusjohtaja Kalle Mäki 010 7551 564.

Etsimme toimintamme vahvistukseksi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan operatiivisen toiminnan ohjaamisesta ja suunnittelusta toimipisteissämme Turun talousalueella. Ekopartnerit Turku Oy on Fortum Waste Solutions Oy:n ja Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n omistama Turun talousalueella toimiva ympäristönhuoltoalan yritys. Yrityksemme tarjoaa asiakaslähtöisiä järjestelmäratkaisuja alueen elinkeinoelämälle. Henkilöstömäärä on 14 ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli 10,4 milj. €.

...

Ekopartnerit Turku Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Juha Hämäläinen siirtyy 1.3.2018 alkaen täysipainoisesti Fortum Waste Solutions Oy:n Product Line Managerin tehtäviin.

Ekopartnerit Turku Oy:n käsittely- ja logistiikkapäällikkö Kalle Mäki on valittu yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.3.2018 alkaen.

Lisätietoja antaa Kalle Mäki, puh. 010 7551 564, kalle.maki(@)ekopartnerit.fi

Vastaanottopisteemme ovat suljettuina 2.2.2018 koko päivän poliittisen mielenilmauksen takia.

Poikkeuksellinen aukioloaika koskee sekä Metsä-Topilan (Ravurinkatu 40, Turku) että Eko-Topilan (Pitkäsaarenkatu 8, Turku) toimintoja.

Torstaina 1.2. ja maanantaina 5.2. toimipisteemme palvelevat normaalisti.

Korotamme vastaanottohintojamme 1.11.2017 alkaen alla mainituista syistä johtuen.

Aikaisemmin positiivisen arvon omaavan kierrätyspolttoaineen (REF) hinta on muuttunut kyseistä polttoainetta hyödyntävissä laitoksissa voimakkaasti negatiiviseksi.

Jätevoimaloissa hyödynnettävän polttokelpoisen jätteen ja energiana hyödyntämiskelvottoman materiaalin vastaanottohinnat ovat nousseet. Hintakehitys näkyy jätteenkäsittelyn kustannusten nousuna kautta koko käsittelyketjun.

...

Metsä-Topilan vastaanotto avataan 18.8.2017 suurtuojille. Rakennus- ja saneerausjätteen sekä puhtaan energian kuormat otetaan normaalisti vastaan Metsä-Topilan lajittelukentällä.

Asiakaspalvelumme palvelee klo 6.30-20.00.

Tervetuloa!

Lounais-Suomen Jätehuollon Isosuon jäteasemalla tehdään vaakahuolto perjantaina 4.8. Vaaka tulee olemaan poissa käytöstä n. klo 14.00 asti iltapäivällä. Vaakahuollon aikana Ekopartnereiden asbestin ja puujakeiden vastaanotto on suljettu.

Lisätietoa palvelusta ja vastaanotosta myyntiryhmäpäällikkö Johanna Peltomaa puh. 010 7551 569.

Tulipalon jälkisiivous on hyvässä vauhdissa Metsä-Topilan lajittelukentällä.

Asiakaspalvelumme palvelee tiistaista alkaen normaalien aukioloaikojen puitteissa klo 6.30 - 20.00. Tiistaina avaamme myös pienerien vastaanoton sekä vaakatoiminnot. Välitie on toistaiseksi suljettu ja kulku Topilan kentälle tapahtuu ulkokautta. Punnitus normaalisti Metsä-Topilan vaa'alla.

Rakennus- ja saneerausjätteiden sekä puhtaan energiajakeen vastaanoton osalta on edelleen erityisjärjestelyitä....

Perjantaisesta tulipalosta johtuen jätteiden vastaanotto Metsä-Topilan toimipisteessä (Ravurinkatu 40) on suljettu tämän hetkisen tiedon mukaan vielä maanantain 31.7.2017. Pyrimme avaamaan jätteiden vastaanoton mahdollisimman pian. Asiakaspalvelumme (tyhjennystilaukset) palvelee puhelimitse 010 7551 560 poikkeuksellisesti klo 8.00-16.00.

Topilan vastaanotto palvelee normaalisti (ajo Lounais-Suomen Jätehuollon vaa'an kautta; Pitkäsaarenkatu 7). Topilan kentälle vastaanotetaan mm. puu-...

Sivut