Asiakaspalvelu

010 7551 560

Uutisarkisto

Ekopartnereiden nettisivut ovat kokonaisuudistuksen alla. Uudistuksen myötä nettisivujemme ulkonäkö saa uuden ilmeen sekä sisältö päivitetään.

Uudistuksen aikana vanhojen sivujen sisällössä voi olla puutteita.

Lisätietoa palveluistamme asiakaspalvelustamme puh. 010 7551 560

Avoinna olleeseen tuotantopäällikön tehtävään tuli lähes 80 hakemusta.

Tehtävään valittu henkilö aloittaa syyskuun alussa.

Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta tehtävää kohtaan.

Sunnuntaiaamulla 15.7.2018 n. klo 9.00 Ekopartnereiden Topilan kentällä on havaittu esikäsitellyssä rejektikasassa kytöpalo. Palon alku havaittiin Ekopartnereiden oman palovahdin toimesta eikä kyteminen päässyt leviämään. Palokunta kävi paikalla kastelemassa aumattua jätettä.

Ekopartnereilla on järjestettynä aukioloaikojen ulkopuolella palovahti.

Vastaanottotoiminnot ovat avoinna normaalisti.

 

Lisätietoa:Kalle Mäki, Ekopartnerit Turku Oy:n toimitusjohtaja puh....

Ekopartnerit Turku Oy:n toimipisteessä Ravurinkatu 40 on syttynyt tulipalo 30.4.2018 sulkemisajan jälkeen. Palon eteneminen on saatu katkaistua nopeasti. Tulipalo on saatu sammutettua ja tilanne on hallinnassa. Jälkisammutustöitä ja vartiointia jatketaan tarpeen mukaan.

Lisätietoa toimitusjohtaja Kalle Mäki 010 7551 564.

Etsimme toimintamme vahvistukseksi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan operatiivisen toiminnan ohjaamisesta ja suunnittelusta toimipisteissämme Turun talousalueella. Ekopartnerit Turku Oy on Fortum Waste Solutions Oy:n ja Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n omistama Turun talousalueella toimiva ympäristönhuoltoalan yritys. Yrityksemme tarjoaa asiakaslähtöisiä järjestelmäratkaisuja alueen elinkeinoelämälle. Henkilöstömäärä on 14 ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli 10,4 milj. €.

...

Ekopartnerit Turku Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Juha Hämäläinen siirtyy 1.3.2018 alkaen täysipainoisesti Fortum Waste Solutions Oy:n Product Line Managerin tehtäviin.

Ekopartnerit Turku Oy:n käsittely- ja logistiikkapäällikkö Kalle Mäki on valittu yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.3.2018 alkaen.

Lisätietoja antaa Kalle Mäki, puh. 010 7551 564, kalle.maki(@)ekopartnerit.fi

Vastaanottopisteemme ovat suljettuina 2.2.2018 koko päivän poliittisen mielenilmauksen takia.

Poikkeuksellinen aukioloaika koskee sekä Metsä-Topilan (Ravurinkatu 40, Turku) että Eko-Topilan (Pitkäsaarenkatu 8, Turku) toimintoja.

Torstaina 1.2. ja maanantaina 5.2. toimipisteemme palvelevat normaalisti.

Korotamme vastaanottohintojamme 1.11.2017 alkaen alla mainituista syistä johtuen.

Aikaisemmin positiivisen arvon omaavan kierrätyspolttoaineen (REF) hinta on muuttunut kyseistä polttoainetta hyödyntävissä laitoksissa voimakkaasti negatiiviseksi.

Jätevoimaloissa hyödynnettävän polttokelpoisen jätteen ja energiana hyödyntämiskelvottoman materiaalin vastaanottohinnat ovat nousseet. Hintakehitys näkyy jätteenkäsittelyn kustannusten nousuna kautta koko käsittelyketjun.

...

Metsä-Topilan vastaanotto avataan 18.8.2017 suurtuojille. Rakennus- ja saneerausjätteen sekä puhtaan energian kuormat otetaan normaalisti vastaan Metsä-Topilan lajittelukentällä.

Asiakaspalvelumme palvelee klo 6.30-20.00.

Tervetuloa!

Lounais-Suomen Jätehuollon Isosuon jäteasemalla tehdään vaakahuolto perjantaina 4.8. Vaaka tulee olemaan poissa käytöstä n. klo 14.00 asti iltapäivällä. Vaakahuollon aikana Ekopartnereiden asbestin ja puujakeiden vastaanotto on suljettu.

Lisätietoa palvelusta ja vastaanotosta myyntiryhmäpäällikkö Johanna Peltomaa puh. 010 7551 569.

Sivut